WANNEER KUN JE BIJ ONS TERECHT?

We moeten dan eerst een tweedeling aanbrengen in het jaar, de zomer en de winterperiode.
Maar voor beide seizoenen geldt dat de maandag onze rustdag is.

1 Eerst even de zomer (juni, juli, augustus)

Dinsdag van 08.00 tot 01.00 uur
Woensdag en Donderdag van 14.00 tot 01.00 uur
Vrijdag van 14.00 tot 02.00 uur
Zaterdag van 10.30 tot 02.00 uur
Zondag van 10.30 tot 01.00 uur
2 En in de winterperiode

Dinsdag 's morgens tijdens de markt en van 19.00 tot 01.00 uur Woensdag en Donderdag van 19.00 tot 01.00 uur
Vrijdag van 16.00 tot 02.00 uur
Zaterdag van 10.30 tot 02.00 uur
Zondag van 10.30 tot 01.00 uur

FORGOT YOUR DETAILS?

ONS TEAM

Wij streven er naar uw bezoek aan ons Proeflokaal zo compleet mogelijk te maken. Leer onze collega's beter kennen:

Monique Joosten

Monique Joosten

Eigenaresse

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Samen met jan eigenen wij het lokaal nu 20 jaar.
Nog steeds met heel veel plezier, samen met onze medewekers. Zonder hun kunnen we niets.
Ik ben heel blij met zo’n top team, wat ook de liefde voor het speciaal bier deelt en onze gasten lekker in de watten legt, om een avond lekker te genieten.

Ik zweef als heks door de ruimte, zo heb ik een eigen bokbier: De Zwarte Heks.

Favoriet Bier
Dat kan heel verschillend zijn, ligt bijvoorbeeld ook aan het jaargetij. In de winter mogen dat zware rakkers zijn, waar ik rustig voor kan gaan zitten en genieten.
Zomers wat lichter van smaak, lentebock bijvoorbeeld. Onze voorraad bieren blijven aan het veranderen, wat heel mooi is voor ons totaal plaatje.

Favoriete Muziek
Dit kan ook van alles zijn. Ik kan heel veel waarderen in muziek stijlen. Dit ligt ook aan de sfeer natuurlijk. Nederlandstalig ga ik bijvoorbeeld ook niet uit de weg.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik wilde altijd al de gezonheidszorg in. Ik ben zo toch ook wel op mijn plek gekomen. Om mensen het goed naar hun zin te maken.

Jan Joosten

Jan Joosten

Eigenaar

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Met ruim 30 jaar ervaring achter de tap kun je van enige ervaring spreken. Deze gebruik ik graag om onze gaste een heerlijk avondje uit te bezorgen. Een praatje een grapje en natuurlijk een goed advies over onze bieren en whisky’s. Ook voor een hapje bij de drankjes zorg ik graag voor een mooi match, zodat de beleving van het geheel gewoon top is.

Favoriet Bier
Moeilijk te zeggen. Aan een citaat van een Belgische collega, ik ben getrouwd met één vrouw, laat me asjeblieft vrij in de keuze van mijn bier, kan ik me wel bij aansluiten. Graag mag ik de seizoenen volgen in deze, maar ook de trends. Bier is zeker ook trend gevoelig. Met warm weer is een mooie Witte Jan of een Paulaner wel een traktatie.

Favoriete Muziek
Ook dit is aan, weer, stemming en omstandigheden onderhevig. Voorkeuren zijn wel, Brain Setzer, Eagles, Styx, Journey, Queen. En in de kerst tijd de rock&roll kerstmuziek van Brain Setzer Orchestra.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
In 1983 ben ik als slagers leerling begonnen in de slagerij van mijn broer. Aangezien dit niet bijzonder verdiende en ik graag op stap ging was een bijbaantje wel welkom. Op één van deze stap avonden vroeg Marleen van Desperado mij of ik zin had daar te komen werken, en dat heb ik toen aangenomen. Een aantal jaar later kwam ik door onze dartsclub elke week bij Gradje van de Beurs, aangezien hij ook hulp nodig had ben ik toen bij Desperado gestopt om bij Gradje te gaan beginnen. In 1995 hebben Monique en ik het besluit genomen om Café Het Centrum over te nemen, en dit bedrijf runnen we nog steeds met veel plezier. Verder reis ik het hele land door om voor Heineken, Brand en Amstel trainingen te verzorgen in speciaalbier voor collega’s en medewerkers daarvan. Geweldig om je kennis te mogen delen op die manier.

Joep Korsten

Joep Korsten

Bedrijfsleider

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Omdat geen enkel goed verhaal is begonnen met een man die aan de bar een caesar salad besteld met extra croutons. Een bezoekje aan dit café staat gerand voor wel een mooie ervaring. Een mooie middag of avond waarin bier centraal staat. Ik daag je uit om op ontdekkingsreis te gaan om de juiste smaak te vinden die bij jou past.

Favoriet Bier
Tsja, een favoriet Bier met een hoofdletter B. Dat is geen gemakkelijke vraag; er zijn zo ontzettend veel factoren die meespelen met het bepalen van een favoriet bier, zoals datgene waar je op dat moment zin in hebt, de smaak in de mond en het seizoen (om nog maar te zwijgen over de vele mooie bieren). In de herfst ben ik dik tevreden met een heerlijk bockbier. In de winter drink ik graag een zwaar winterbier en in de lente/zomer kan ik echt genieten van een goede weiss en/of een heerlijke IPA. Tsja, mijn favoriet dus. Ik zal deze toch moeten beantwoorden met een (over)heerlijke IPA. Voor IPA’s geld voor mij: bitter is fijn, maar vol van smaak is beter. Een goede IPA kan ik altijd van genieten.

Favoriete Muziek
Tsja, mijn muzieksmaak is zeer divers. Dit varieert van Classic Rock tot het nieuwe House en meer richting de Electro(-swing) tot aan snoeiharde hardcore punk en zowel oude als nieuwe heavy metal en drum and bass.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
In juni 2014 ben ik officieel begonnen bij toenmalig Café het Centrum en is mijn passie voor speciaalbier ook pas echt begonnen en in een inhaalsprint geraakt. Deze sprint is nog steeds bezig en ben dan ook altijd opzoek naar een ander bier. Daarnaast ben ik ook (bijna) docent geschiedenis. De volgorde is bewust gekozen omdat ik van mening dat docentschap op de eerste plaats komt. Ook dit doe ik met veel passie en plezier.

Henriëtte Verhaegh

Henriëtte Verhaegh

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Werk er al 20 jaar met veel plezier. En hoe mooi is het om mensen te voorzien van een lekker “speciaal”biertje, of een heerlijk kopje koffie, en eventueel advies hierin te kunnen geven. En tegelijkertijd, (als het kan) een gezellig praatje maken.

Favoriet Bier
Dit is zeker per seizoen verschillend. In de zomer gaat mijn voorkeur wel naar blonde/tripel biertjes. In de winter vallen de zwaardere bieren beter in de smaak. En natuurlijk is altijd leuk om nieuwe bieren te ontdekken.

Favoriete Muziek
De smaak van mijn muziek is redelijk breed. Van top 40 tot (classic) rock, house etc. Vooral de jaren 80 (vinyl avond) is ook heerlijk om naar te luisteren. Nostalgie...

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
In het begin toen mijn zus Monique en mijn zwager Jan het café begonnen kreeg ik de vraag om op een drukke dag te helpen. Op dat moment was ik nog werkzaam als kapster, en werd mijn werk in de horeca ineens mijn 2e baan.

Dit was 20 jaar geleden, en enkele jaren later heb ik mijn kappers baan verruild voor een full-time baan bij het Proeflokaal van Horst en de horeca. Daar heb ik nooit spijt van gekregen, en ik doe het nog altijd met veel plezier...

Frank Cox

Frank Cox

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Ik ben op mijn best wanneer ons lokaal gevuld is met bier genieters. Tijdens het informeren, adviseren en uitbaten van lekkere bieren aan nieuwe en ervaren bier liefhebbers voel ik me thuis en werk ik altijd met een glimlach.

Favoriet Bier
Dit verschilt per seizoen. Natuurlijk zijn er bieren waar ik altijd op terug kan vallen, maar in de nooit eindigende reis in het ontdekken van bier komt er (bijna) elk seizoen wel een dijk van een smaaksensatie voorbij. Maar om toch een antwoord te geven: Serveer mij een mooi tripel/zwaar blond bier dat nijgt naar de bittere kant en ik ben tevreden.

Favoriete Muziek
Als ik muziek luister ligt het aan de sfeer welk genre ik op heb staan. Zo ook als ik aan het werk ben pas ik de muziek aan op het publiek wat op dat moment aanwezig is. Over het algemeen komt het neer op de genres Top40, singer/songwriter, (Classic) Rock en de laatste tijd ook een beweging genaamd Electro Swing; denk hierbij aan vintage en huidige swing en jazz muziek gemixed met House, HipHop en EDM (Electronic Dance Music).

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Na mijn proef periode bij toenmalig Café het Centrum ben ik officieel in dienst sinds 10 juni 2007. Hier heb ik veel van het Horeca vak mogen leren van Jan en Monique. Sinds 2007 heb ik ook een verscheidenheid aan trainingen, cursussen en workshops mogen genieten om mijn kennis uit te breiden en zo ook mijn eigen stijl van uitbaten binnen het horeca vak mogen creëren. Natuurlijk gaat dit alles binnen het Proeflokaal wel volgens de visie van Jan en Monique.

Buiten het Proeflokaal ben ik trotse eigenaar van mijn eigen kleine bedrijfje: Vectory.
Vectory is een jong media- en webdesign bureau en verzorgt sinds 2013 maatwerk in drukwerk en internet projecten. Een eenmanszaakje wat ik leuk kan combineren met het werk binnen het Proeflokaal. Zie bijvoorbeeld deze website, het boek der bourgondische versnaperingen, de visitekaartjes en andere producten binnen het Proeflokaal uit het portfolio van Vectory.

Verder ben ik ook actief binnen verschillende verengingen/organisaties. Maar daarvoor verwijs ik allen door naar mijn Social Media.

Céline Roeffen

Céline Roeffen

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Mijn toevoeging is natuurlijk algehele gezelligheid, en mensen zo goed mogelijk te kunnen adviseren over bieren als mensen er zelf niet uit kunnen komen wat voor bier ze willen drinken.

Favoriet Bier
Mijn favoriete biertjes zijn toch wel de tripels. Hier zit vaak een goede bitterheid in, maar ook iets fris, zelf hou ik hier erg van.

Favoriete Muziek
Ik heb geen favoriete muziekstijl. Ik hou van allerlei muziek, maar luister meestal gewoon top 40.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk sinds november 2013 bij het Proeflokaal. Ik kom nog steeds met veel plezier naar mijn werk toe.

Myrna Joosten

Myrna Joosten

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Goed gehumeurd en met veel plezier probeer ik het de gasten iedere keer opnieuw naar hun zin te maken. Het geeft me een goed gevoel om te zien dat mensen genieten. Het is altijd gezellig in Het Proeflokaal, en daar draag ik graag mijn steentje aan bij!

Favoriet Bier
Voordat ik kwam werken bij Het Proeflokaal, was ik voornamelijk een wijndrinker. Inmiddels heb ik heel wat bieren geprobeerd, en ja, dat bevalt me wel. Een echt favoriet bier vind ik lastig om te noemen, maar met een bier in de richting van fris, fruitig en niet te bitter, komen we een heel eind.

Favoriete Muziek
Qua muziek ben ik niet zo’n moeilijke. Ik kan (bijna) overal wel naar luisteren. Zelf luister ik vaak naar muziek van bands als Coldplay en Kensington, of ik zet gewoon de radio aan.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Sinds april 2016 ben ik werkzaam bij Het Proeflokaal. Hier ben ik vooral in de weekenden te vinden, want naast mijn werk bij Het Proeflokaal, ben ik fulltime student. Ik ben momenteel bezig met mijn master Communicatie en Beïnvloeding in Nijmegen en hoop in 2017 af te studeren. Daarnaast ben ik een fanatieke volleybalster. Dit doe ik al van kleins af aan en nog altijd met veel plezier!

Margot Bastiaans

Margot Bastiaans

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Ik probeer gasten een zo aangenaam mogelijke dag/middag/avond te verzorgen. Het gelukkigste word ik van een café vol met bierliefhebbers, harde muziek, veel gelach en gepraat. Dan zie je mij rondlopen met een grote glimlach. Valt niet te missen.

Favoriet Bier
Ik kan enorm genieten van de ervaring en de reis die gasten maken met hun favoriete speciaalbieren. Helaas geldt dit niet voor mij. Ik drink geen bier, ik lust het jammer genoeg niet maar ik probeer alles wat er te proberen valt. Dus wie weet op een dag.. Maar tot die dag hou ik het lekker op een wijntje. Cheers!

Favoriete Muziek
Het klinkt cliché maar echt waar, alles wat onder muziek valt, daar kan ik naar luisteren. Natuurlijk heb ik ook mijn voorkeur. Deze gaat uit naar de trap, dancehall, electronic house en uk bass.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk al sinds februari 2015 met veel plezier bij toenmalig Café het Centrum. Elke week leer ik steeds weer nieuwe dingen bij. Naast mijn baantje bij het proeflokaal ben ik ook nog studente in Tilburg. Ik volg de studie CE-IEMES. Je vraagt je je zeker af, waar staat dat nou voor? Nou, Commerciële Economie International Events Music Entertainment Studies. Een hele mond vol maar wel ontzettend leuk. Veel punten die ik tijdens mij studie leer kan ik gelijk toepassen in de praktijk in het proeflokaal. Dat maakt het voor mij ook extra leuk.

Naast mijn werk in het proeflokaal ben ik erg actief als vrijwilliger bij verschillende evenementen en organisaties. Ik zit nooit stil, zou je kunnen zeggen.

Very Steegs

Very Steegs

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal:
Met goede zin en plezier in mijn werk probeer ik het de gasten altijd zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Het leukst vind ik een vol café met tevreden gasten en veel gezelligheid.

Favoriet bier:
Toen ik bij het Proeflokaal kwam werken dronk ik eigenlijk nooit een speciaalbiertje. Dit is wel veranderd natuurlijk. Ik probeer graag vanalles maar het liefst drink ik toch een kriekje of een wijntje.

Favoriete muziek:
Ik hou heel erg van muziek. Het liefst Drum and bass en Dubstep. Ik ben hiervoor op vele festivals en feesten te vinden in de zomer. Ik ben altijd wel in voor een feestje!

Carriere binnen en buiten het Proeflokaal:
Voordat ik bij het Proeflokaal begon met werken had ik geen enkele horoca-ervaring. Ik heb natuurlijk wel allerlei bijbaantjes gehad, maar nooit zoiets. Ik werk nu ongeveer 2 jaar bij het Proeflokaal en ga nog elke keer met veel plezier naar mijn werk. Ik woon nu zelf in Tilburg en volg daar de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie. Maar in de weekenden en vakanties ben ik nog altijd in Horst te vinden en ook bij het Proeflokaal natuurlijk.

Loes van Issum

Loes van Issum

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Sinds een klein jaar werk ik bij het Proeflokaal, ik doe dit met veel plezier en altijd met een glimlach. Op mijn best ben ik, als ik merk dat er een relaxte en ongedwongen sfeer in het proeflokaal hangt en er mensen zijn die lekker van een biertje komen genieten of lekker even komen bijkletsen.

Favoriet Bier
Hmm dit is een lastige, een echt favoriet bier heb ik niet. Ik ontdek iedere keer nieuwe bieren die ik lekker vind. Als ik dan toch moet kiezen zijn voor mij de tripel karmeliet en de Brugse zot blond biertjes die ik altijd graag drink.

Favoriete Muziek
Een echt favoriet muziekgenre heb ik niet. Naar bijna alle muziek kan ik goed luisteren. Mijn stemming op het moment bepaald vaak naar wat voor soort muziek ik luister. Als ik ergens mee bezig ben heb ik wel graag muziek aan. Vaak zet ik dan gewoon de radio aan.

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Voordat ik bij het toenmalige Café het Centrum begon met werken had ik verschillende bijbaantjes gehad. Geen van die bijbaantjes was in de horeca. Zonder dat ik enige ervaring had hebben Jan, Moniek en de rest van ons TOP-team mij dus zo goed mogelijk proberen op te leiden. Doordat ik hier met veel plezier werk, heb ik ook veel geleerd over verschillende soorten lekkere bieren en heb ik mijn eigen smaak uitgebreid. Verder volg ik de opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerkerster kinderopvang en dit doe ik met veel plezier! Naast het werken en mijn opleiding volleybal ik al jaren met heel veel plezier bij volleybal verenging Hovoc in Horst.

Milou Peeters

Milou Peeters

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Het Proeflokaal straalt gezelligheid en warmte uit en hier draag ik graag mijn steentje aan bij. Ik geniet ervan als het Proeflokaal vol zit met gezellige mensen waarmee ik af en toe een praatje kan maken en waar er veel gelachen wordt.

Favoriet Bier
Bij het Proeflokaal krijg ik de kans om heel wat verschillende bieren te proeven en mijn smaak te ontwikkelen. Dit is erg fijn, voordat ik hier werkte dronk ik namelijk geen bier. Als ik nu een favoriet bier zou moeten kiezen zou ik voor een lekker blond biertje of een tripel gaan. Met een lekker fris, fruitig biertje zul je mij altijd gelukkig maken!

Favoriete Muziek
Ik ben fan van het folk genre en luister graag naar muziek van Mumford & Sons en Boy & Bear. Ook luister ik graag naar classic rock, maar vanaf december/januari moet er natuurlijk carnavalsmuziek gedraaid worden!

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk sinds februari 2016 bij het Proeflokaal van Horst, hiernaast studeer ik. Ik studeer Global Management of Social Issues aan Tilburg University en ik woon voortaan ook in Tilburg. Naast mijn studie ben ik actief bij een studievereniging en ik ga het liefst zoveel mogelijk stappen, maar ik kom natuurlijk ieder weekend weer terug naar Horst om trouw te blijven aan mijn roots!

Elke Dierx

Elke Dierx

Mijn toevoeging aan het Proeflokaal
Naast het nuttige van een Biertje die ik met liefde voor u maak bij ons, zorg ik met mijn aanwezigheid ook voor de gezelligheid in het cafe. Voor een goed of gezellig gesprek ben ik altijd wel in.

Favoriet Bier
Dit vind ik een lastige, ik ontdek namelijk iedere keer weer nieuwe biersoorten. Waardoor het steeds moeilijker word om een echte favoriet uit te kiezen. Maar voor een lekker fruitig of blond biertje ben ik altijd wel voor in de stemming.

Favoriete Muziek
Ik heb geen favoriete muziek. Je kunt mij met alles blij maken, want ik sta open voor nieuwe ontdekkingen

Carrière binnen en buiten het Proeflokaal
Ik werk sinds april 2016 bij het Proeflokaal van Horst. Nadat ik uitgekeken was op de komkommers, was ik toe aan iets anders. Zo kwam ik zonder ervaring in het horeca leven terecht. Nu ben ik meer dan blij met mijn bijbaantje bij het Proeflokaal van Horst. Hier geniet ik iedere dag weer van de gezelligheid en het contact met de mensen die genieten van hun vrije middag/avond. Helaas zul je me niet altijd zien in het café. Want naast mijn bijbaantje ben ik ook nog actief bij de Volleybalclub van de Meterik. Hier zet ik mij naast enthousiaste speelster ook in als trainster voor de jeugd. Ik studeer momenteel nog als Projectleider, Interieur en Exterieur aan het Sintlucas College in Boxtel als ik hiermee klaar ben zal ik zeker nog verder gaan studeren zodat ik later ook zelf veel avonden door kan brengen in het Proeflokaal van Horst.

PREV
NEXT
TOP